There was an error in this gadget

Tuesday, January 3, 2012

sakit hati

sakit nye hati bila hubungan dipermainkan...
sakit giler hati bila rasa diri mcm tk berguna..tkde sape2 yg peduli...
rasa nyer tk guna jd baik hati kalau taw nk jd mcm nih
jd jahat nakal dn buas mcm dulu ok what...asalkan tak wat menda yg salah
fine.....aku akan kembali pd yg dulu..nk sgt kn...

mama abah

anda semua tak sehebat ibu bapa ku

Thursday, December 1, 2011

siap juga akhirnya



setelah direject 10 kali...diedit 10 kali....10 kali software photoshop dan Illus digabungkan.... maka trhasil lah kad kawin abg aku yg di tunggu2.....
Tarer tak aku menggabungkan imej2 nih heeeee......

aku sayang dia

seriously aku sayang die.... hati aku yg trtutup lama dh trbukak smula... insyaallh sampai bila2....

sape2 pernah jmp awek ni.... dia adalah kekasih saya... heeee
jgn ambik taw

Monday, June 20, 2011

Sunday, June 19, 2011

dah bosan laaa jd jahat

aku dulu rasanya agak lah nakal nya.... semua benda aku nk cuba

Wednesday, June 8, 2011

masalah sosial..sooo sial hak hak hak

assalamualaikum......
rasa mcm nk aktif semula ber blog2 nih..banyak nk aku cakap dan cerita kat korng tp tk trcakap....
aku cerita dari pengalaman bkn reka2 taw.....bengang siot tgk budak2 tak tau mane hale ntah duk trkinja2... seronok2....gaduh sana...rempit sini...beromen sana... mcm2 lg lah..... rasa nk bubuh jek sekor2.... dah laa asal warga pendidik jentik sikit jek trus masuk mahkamah.... marah sikit wat status mcm2 kat fbook... ni semua ibu bapa lah punya pasal...bkn nk salah 100% tp mmg peranan utama ibu bapa arr...warga pendidik dan masyarakat hanya sebagai sokong jek... sooo...ibu2 dan bapak sekalian.... jgn duk manja kan sgt anak anda tuh....ajar die jd insan... bukan hanya jd manusia  semata2....

aku pon seorng yg teruk jgak dulu....
mat rem-it
~aku rempit gak dulu.... tp aku bkn wat secara serius...just suka2..... dulu de jugak aku kluar malam..tp bukan selalu pon....best pe rempit....dgn motor 125z first model aku rasa motor aku lah paling laju zaman tuh. tp bila pikir2 aku dapat rasakan aku makin kurang ngn family... tp time tuh aku tk kisah sgt.. sbb aku pikir time malam jek..time siang kan ader .....malam utk kawan2 siang utk family....setakat whelley ngn 125z tu aku no hal lah...tapi tk sampi laa 3 tiang pon hahahha...tergolek terbangun dah mcm perkara biase jek.. hari tuh aku eksiden kat kg aku....lepas kami 3 hari main bola kat luar kami pon blik laaa ke lipis... lama rasa nya tk jmp mak ayah aku kat kg..tp yang silap nya aku blik tk trus blik umh tp aku p kg member aku..saje nk gatai2 hantar die sbb nk ngorat adik die....so aku bwk laa die naik motor laju aku..laju giler aku bwk motor asalkan cepat aku jmp bakal awek aku tu..huhu.. tak tau arr camne time melayan selekoh maut tu kami tergolek dn menyasar kat jalan, abis teruk badan aku...mcm nk mati jek 
tp lega.....gejala nih tak lama....sbb aku de aktiviti lain yg lg best heeeee.......

jap ekk....nak makan jap..nant aku sambung story