There was an error in this gadget

Saturday, December 18, 2010

The Glamorous Night ~black red










Thanks kepada semua yg menyokong dinner ini...ini adalah dinner yg terbaik bg cosmopoint setakat sy berkhidmat dlm kolej ini....aktiviti yg giler2...perangai yg giler2 dan mcm2 lg lah yg giler.... nnt aku upload lg gmbar ekk... anyway byk yg berlaku disebalik tabir dalam menjayakan dinner kami nih...... nnt aku story~

1~pistol james bond hilang hari last rehersal. so kami terpaksa membeli pistol j.Bond tuh last minit ..pasal tuh lewat sikit ke dinner

2~asap dan converti di ambik last minit sbb nk save bujet. Menda tuh sewa hari

3~VViP2 semua datang lewat sbb tersangkut kat kesesakan Kretapi.....

4~team teater last minit training...tp ok arrr.....not bad... thanks to all yek

5~Dewan besar sgt.... nasib baik laaa jemputan2 semua mencecah 120 org... kira ok lah tu.. tahun lepas 70org jek

6~babak penculikan MC oleh mat rempit dilakukan tanpa pengetahuan MC

7~salah seorg nama peserta kotak beracun ader kat sebelah aku...die malu2 nak naik.... trus tk naik2 heee

8~ramai muka2 baru yg seksi habis huhu

9~AJK2 dinner over time kat kolej sampai 2 pagi untuk menjayakan dinner ini.+ 2 lecturer

10~walkie talkie tkde bateri.... so menyebabkan masalah ngn teknikal atas... lega ajk dapat atasi

11~byk gimik2 on the spot

12~Byk lg laa nk story tp yg pasti atas usaha semua akhirnya berjaya... thanks to all of the supporters even the staff or the lecturer. adios